Pravila korišćenja

Na najvećem Internet portalu za doktore

Komentarisanje i ocenjivanje doktora

Prihvatanjem ovih pravila korišćenja svaki posetilac se obavezuje da će komentarisati i ocenjivati isključivo one doktore sa kojima je imao realno iskustvo i da će podeliti svoje lično iskustvo i impresije a ne iskustvo trećeg lica ili bilo koji način nametnuto iskustvo.

Pravila korišćenja

Sadržaji veb sajta su u potpunom vlasništvu Nadjidoktora. Veb portal Nadjidoktora se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača i linkova na druge stranice. Sve sadržaje Nadjidoktora portala posetioci koriste na sopstvenu odgovornost. Vlasnici sajta ne snose nikakvu odgovornost na štetu nastalu korišćenjem sadržaja objavljenog na portalu Nadjidoktora.

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu Nadjidoktora predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri. Nadjidoktora ne pruža bilo kakve garancije putem ovog veb sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovoran za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog veb sajta. Informacije na sajtu Nadjidoktora mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške.

Vlasnička i autorska prava

Delovi ili ceo sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pisanog odobrenja od strane Nadjidoktora. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Nadjidoktora zadržava pravo da pokrene i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

Nadjidoktora zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje ova pravila.